top of page

STANDBOUW
NEC BIRMINGHAM

GA JE DEELNEMEN AAN EEN BEURS IN BIRMINGHAM?

Het deelnemen aan een van de internationale beurzen in NEC Birmingham is een tijdrovende en intensieve bezigheid, waar je eigenlijk zelf helemaal niet op zit te wachten naast alle andere werkzaamheden. Aplus International B.V. is specialist op het gebied van standbouw en beursdeelname. We helpen je dan ook graag met het hele traject , van A t/m Z!

OPVALLEN!

Een van de sleutels tot succes is een opvallend goede beursstand. En juist hier zijn wij goed in... Opvallen door middel van vormen, kleuren, een verrassend ontwerp, mooie meubels en goede verlichting. Al deze factoren samen zorgen ervoor dat jouw beursdeelname een succes kan worden. We overtuigen je graag, tijdens een informeel gesprek of met een vrijblijvend ontwerp, van het feit dat wij dit voor je kunnen realiseren.

DOELGERICHT

Doelgericht te werk gaan is ook bij het hele traject van ontwerp tot realisatie van een beursstand een van de meest effectieve middelen om het proces te optimaliseren. Voordat we aan de slag gaan met jouw beursstand bepalen we een gezamenlijk doel voor het project. Deze loopt als een rode draad door de gehele ontwikkeling. Wel zo duidelijk toch?!

STAPPENPLAN

Bij iedere beursstand, of het nu een standaard stand of maatwerk betreft, werken we aan de hand van een (vast) stappenplan. Hierdoor kunnen we je begeleiden door het hele traject van een beursdeelname in binnen- of buitenland. Voor ons is standbouw dagelijkse kost, maar voor jou kan het nieuw of onbekend terrein zijn. Daarom helpen we je graag om alles zo transparant mogelijk te maken, zodat je ook precies weet wat je kunt verwachten!

GEEN OMKIJKEN NAAR...

Wij doen alles, of ja, bijna alles. Om te zorgen dat jij met een goed en vertrouwd gevoel naar je, mogelijk eerste, beursdeelname toe kunt werken. Samen werken we er van begin tot eind aan om je project te laten slagen. We nemen je zoveel mogelijk werk uit handen om te zorgen dat alles zo vloeiend mogelijk verloopt. Van ontwerp en projectplanning tot logistiek en realisatie ter plaatse.

RESULTAAT

Een goed en bevredigend resultaat, dat is eigenlijk waar het om draait. Want hoe mooi is het, om keer op keer, te werken met tevreden klanten. Inderdaad, mét tevreden klanten, want uiteindelijk moeten we samen met jou zorgen voor een verbluffend mooie beursstand en een behaald beursdoel. Wil je ook een fantastisch resultaat? Tijd voor koffie?

bottom of page