STAND-DESIGN

VAN IDEE TOT ONTWERP

Ieder succesvol ontwerp is gebaseerd op een goed idee. We horen daarom graag wat jouw ideeën zijn en brainstormen samen tot we genoeg kennis verzameld hebben. Kennis om te gebruiken voor het maken van een ijzersterk ontwerp. Afgestemd op jouw corporate identity, doelstellingen en wensen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

3D VISUALISATIES

Om te zorgen dat het ontwerp gaat leven en zodat je ook kunt inschatten of dit is wat je zou willen, maken we een realistisch en duidelijk 3D ontwerp. Dit is tevens voor veel beursorganisaties een handig hulpmiddel om goedkeuring te krijgen op het ontwerp van je stand.

PROJECTPLANNING

Omdat we waarde hechten aan het nakomen van afspraken en duidelijke communicatie is een projectplanning van groot belang. Ieder project, van klein tot groot, krijgt één van onze ervaren projectmanagers toegewezen, zo heb je altijd een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject.

REALISATIE

Voor de uiteindelijke ontwikkeling en realisatie van jouw beursstand is een goed ontwerp en duidelijk plan een goed handvat. Op basis van dit ontwerp is een goede inschatting te maken van de kosten om het totale project te kunnen realiseren. Zowel in Nederland, Europa en ver daarbuiten zijn wij in staat jouw beursstand met succes te realiseren.

LOCATIES

STANDBOUW ANTWERPEN

STANDBOUW BERLIJN

STANDBOUW BIRMINGHAM

STANDBOUW DORTMUND

STANDBOUW ESSEN

STANDBOUW HANNOVER

STANDBOUW KEULEN

STANDBOUW LONDEN

STANDBOUW LYON

STANDBOUW MADRID

STANDBOUW MILAAN

STANDBOUW MÜNCHEN

STANDBOUW NÜRNBERG

STANDBOUW PARIJS

STANDBOUW AMSTERDAM RAI

STANDBOUW GORINCHEM

STANDBOUW HARDENBERG

STANDBOUW HOUTEN EXPO

STANDBOUW NIEUWEGEIN NBC

STANDBOUW ROTTERDAM AHOY

STANDBOUW UTRECHT JAARBEURS

CONTACT

EYEOPENER PROJECTS B.V.

GRAFTERMEERSTRAAT 32

2131 AC HOOFDDORP

THE NETHERLANDS

+31 (0) 23 - 743 09 43

CONTACT@EYE-OPENER.NL

KVK  75359502

BTW  NL860252498B01

  • White Facebook Icon

© 2019 EYEOPENER-PROJECTS.NL

privacy policy - algemene voorwaarden