STANDS

COMPLETE STANDS

Naar wat voor beursstand je ook op zoek bent, bij Aplus ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen complete stands welke volledig aangepast worden aan jouw wensen, zodat deze helemaal aansluit bij je huisstijl en het meest geschikt is voor jouw beursdoelstelling.

MAATWERK STANDBOUW

Geen bedrijf of corporate identity is hetzelfde, daarom maken we jouw stand volledig op maat. We bespreken samen met onze opdrachtgevers hun ideëen en maken hier een overtuigend standontwerp van. Voor maatwerk standbouw maken we grotendeels gebruik van hout. Door de eindeloze mogelijkheden hiervan, is het een zeer geschikt materiaal om de meest uiteindelopende stands op maat te kunnen realiseren.

STAND-DESIGN

Om jouw beursdoelstellingen te realiseren is een goed stand-design van ongekend belang. Op basis van jouw wensen en de huisstijl gaan wij aan de slag met een verrassend ontwerp voor een opvallende beursstand. In het design houden we rekening met het doel van de beurs, het beschikbare budget en natuurlijk ook de corporate indentity van de opdrachtgever.

STANDBOUW IN NEDERLAND

Eigenlijk hebben we iedere beurslocatie in Nederland al wel eens van binnen bekeken. En dat is handig, voor jou als opdrachtgever. We zijn bekend met de gestelde richtlijnen, hebben onze contactpersonen en weten de weg. Hiermee kunnen we jou veel werk uit handen nemen en ervoor zorgen dat jij je kunt focussen, op dat wat voor jou belangrijk is. En terwijl je dat doet, zorgen wij dat we de gemaakte afspraken nakomen, want dat vinden we belangrijk!

INTERNATIONAAL

Een heel groot deel van onze projecten vindt plaats op een van de vele beurslocaties in het buitenland. Bij deelname aan een beurs in het buitenland komt, behalve logistiek, nog veel meer kijken. Omdat wij op veel plaatsen in Europa al geweest zijn weten we ook hier goed de weg!

LOCATIES

STANDBOUW ANTWERPEN

STANDBOUW BERLIJN

STANDBOUW BIRMINGHAM

STANDBOUW DORTMUND

STANDBOUW ESSEN

STANDBOUW HANNOVER

STANDBOUW KEULEN

STANDBOUW LONDEN

STANDBOUW LYON

STANDBOUW MADRID

STANDBOUW MILAAN

STANDBOUW MÜNCHEN

STANDBOUW NÜRNBERG

STANDBOUW PARIJS

STANDBOUW AMSTERDAM RAI

STANDBOUW GORINCHEM

STANDBOUW HARDENBERG

STANDBOUW HOUTEN EXPO

STANDBOUW NIEUWEGEIN NBC

STANDBOUW ROTTERDAM AHOY

STANDBOUW UTRECHT JAARBEURS

CONTACT

EYEOPENER PROJECTS B.V.

GRAFTERMEERSTRAAT 32

2131 AC HOOFDDORP

THE NETHERLANDS

+31 (0) 23 - 743 09 43

CONTACT@EYE-OPENER.NL

KVK  75359502

BTW  NL860252498B01

  • White Facebook Icon

© 2019 EYEOPENER-PROJECTS.NL

privacy policy - algemene voorwaarden