top of page

SIGNING

3D-BELETTERINGEN

Opvallend, dat zijn onze 3D-beletteringen zeker! Met keuze uit een groot scala van materialen, waaronder acryl, gespoten MDF, staal of schuim is er altijd wel een passende oplossing. Voor zowel voor indoor als outdoor toepassingen zijn er geschikte materialen, we denken graag met je mee om het perfecte resultaat te realiseren.

AUTOBELETTERING

Een bedrijfsauto is het rijdende visitekaartje van jouw bedrijf, dus is het belangrijk dat de uitstraling hiervan past bij hetgeen waar jij voor staat. We bedenken samen met jou een verrassend ontwerp en realiseren daarnaast ook de gehele uitvoering in eigen huis. Wil jij ook opvallen?

BESTICKERING

Op het gebied van bestickeringen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van raamstickers tot bewegwijzering en van snijletters tot full color geprinte stickers in groot formaat, we kunnen het écht allemaal. Kan jouw herkenbaarheid ook wel een boost gebruiken? Kom eens langs...

GEVELRECLAME

Trek de aandacht van je voorbijgangers met een gevelreclame die past bij de uitstraling van je bedrijf. Op allerlei verschillende manieren kan gevelreclame ingezet worden, door middel van onder andere gevelletters, een reclamebord, doekframe of doosletters. EYEOPENER weet op de juiste manier en met een sterk ontwerp te zorgen voor een uitstraling die past bij jouw corporate identity.

LED-TEXTIELFRAMES

Wil je dat reclame-uitingen of visuals echt opvallen? Maak dan gebruik van onze aluminium LED-textielframes. Door middel van PowerLED's aan de achterzijde van een (deels) lichtdoorlatend doek, krijgt jouw design een zeer mooie gelijkmatige verlichting. Het peesdoek zit zo strak in het frame dat nauwelijks te zien is dat het om textiel gaat. Door een ruim assortiment verschillende aluminium profielen is voor vrijwel elk doeleinde wel een passende oplossing te bedenken.

RECLAME-FRAMES

Een reclame-frame is een uitstekende mogelijkheid om op een flexibele manier op te vallen. Doeken zijn makkelijk te vervangen, waardoor snel en effectief kan worden ingesprongen op actuele ontwikkelingen of acties. Ook op grote hoogte zijn we in staat om frames te monteren en doeken te plaatsen of vervangen. We hebben voor iedere situatie of afgestemd op de omstandigheden een passend materiaal om kwalitatief hoogwaardige doeken van te maken, tegen concurrerende prijzen.

WALLPRINTS

Wallprints geven je ruimte binnen no-time een compleet andere uitstraling. Door middel van ons full color geprinte textielweefsel kunnen we een wand voorzien van jouw huisstijl, visuals of kleur. Er is keuze uit materialen met verschillende texturen en glansgradatie, dus altijd een passende uitstraling voor jouw project.

bottom of page