SHOWROOMS

3D ONTWERP

Ieder project begint met een sterk en zo realistisch mogelijk ontwerp. Door te luisteren naar de wensen en richtlijnen van onze klant proberen we het ontwerp zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wat de opdrachtgever voor ogen heeft. En als we de mogelijkheid hebben om je creatief te verrassen, dan pakken we deze kans met beide handen aan!

BELEVING

Beleving is het codewoord in veel van onze projecten en vooral bij het ontwikkelen van een showroom. Je wilt naar je (potentiële) klant een gevoel overbrengen. Het juiste gevoel wat er daadwerkelijk voor zorgt dat je klant het product wil hebben of gebruik wil maken van je diensten. Door creativiteit en kwaliteit creëren we beleving en vertrouwen, succes verzekerd dus!

PRODUCTPRESENTATIE

In een showroom of shop-in-shop is het belangrijk dat klanten een goed en positief beeld krijgen van de producten of diensten die jouw bedrijf verkoopt. Een goede mix van alle elementen is hierdoor van ongekend groot belang voor een aantrekkelijke productpresentatie. Wij adviseren je graag op het gebied van ontwerp, stijl en uitstraling om zo te komen tot een zo goed mogelijk resultaat.

MEUBILAIR & STYLING

Naast een sprekend ontwerp voor jouw showroom zijn ook meubilair en styling belangrijke factoren voor een geslaagd eindresultaat. Meubilair is bepalend voor de gewenste sfeer en het gevoel in de showroom. Hoe wil je dat klanten zich voelen? Wil je een formele of informele omgeving creëren? Ontspannen of juist in een actieve entourage?

VERLICHTING

Een van de belangrijkste onderdelen in het totale project is de verlichting. Hiermee kun je een eindresultaat maken of breken. Teveel verlichting zorgt voor een overkill aan licht en een gebrek aan "gevoel". Terwijl te weinig verlichting een gemiste kans is in de aandacht die je product zou verdienen... Met kennis van verlichting en techniek realiseren wij een optimaal resultaat.

LOCATIES

STANDBOUW ANTWERPEN

STANDBOUW BERLIJN

STANDBOUW BIRMINGHAM

STANDBOUW DORTMUND

STANDBOUW ESSEN

STANDBOUW HANNOVER

STANDBOUW KEULEN

STANDBOUW LONDEN

STANDBOUW LYON

STANDBOUW MADRID

STANDBOUW MILAAN

STANDBOUW MÜNCHEN

STANDBOUW NÜRNBERG

STANDBOUW PARIJS

STANDBOUW AMSTERDAM RAI

STANDBOUW GORINCHEM

STANDBOUW HARDENBERG

STANDBOUW HOUTEN EXPO

STANDBOUW NIEUWEGEIN NBC

STANDBOUW ROTTERDAM AHOY

STANDBOUW UTRECHT JAARBEURS

CONTACT

EYEOPENER PROJECTS B.V.

GRAFTERMEERSTRAAT 32

2131 AC HOOFDDORP

THE NETHERLANDS

+31 (0) 23 - 743 09 43

CONTACT@EYE-OPENER.NL

KVK  75359502

BTW  NL860252498B01

  • White Facebook Icon

© 2019 EYEOPENER-PROJECTS.NL

privacy policy - algemene voorwaarden