top of page

MAATWERK

STANDBOUW

CORPORATE IDENTITY

Om zoveel mogelijk in touch te blijven met je huisstijl is het van belang dat ook de beursstand naadloos aansluit bij je corporate identity. Hiervoor gaan we samen met jou in gesprek, verkennen we de wensen en komen we met een gaaf plan. Compleet uitgewerkt met een 3D visualisatie, zodat je weet waar je aan toe bent en ook omdat je dan alvast een beetje sfeer kunt proeven in je op maat gemaakte beursstand.

STAND OP MAAT

Een goede beursstand begint altijd met een goed idee en een goed ontwerp. Samen met jou kijken we welke stijl en uitstraling het beste passen bij de organisatie of het bedrijf en natuurlijk ook bij jouw doelstellingen. Ieder doel vraagt om een individuele aanpak en met onze kennis en ervaring adviseren we je dan ook graag. We helpen je om de juiste keuzes te maken en er samen voor te zorgen dat ieder project een gegarandeerd succes wordt.

MATERIAALKEUZE

Bij Aplus houden we van pure en natuurlijke materialen. We grijpen dan ook iedere gelegenheid aan om deze mooie materialen te verwerken in een nog mooier eindresultaat. Met kennis van materialen en afwerkingen zorgen onze vakidioten ervoor dat onze opdrachtgevers tevreden kunnen zijn. Met het ontwerp, met het hele traject, maar ook zeker met het resultaat.

DOELSTELLINGEN

Om een beurs tot een succes te maken is het belangrijk dat je een bepaald doel voor ogen hebt. Wil je bijvoorbeeld speciale aandacht vestigen op één bepaald product, of wil je vooral zoveel mogelijk contact met potentiële klanten? Samen met jou bepalen we met welk doel je aan een beurs zult deelnemen. Op basis daarvan maken we een plan, zodat je precies weet waar je focus moet liggen of wat je kunt verwachten.

COMPLETE SERVICEPARTNER

We vinden het belangrijk dat jij kunt doen waar je goed in bent. En daarom doen wij waar wij goed in zijn, jou ontzorgen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering van het project heb je een vaste contactpersoon. Deze regelt desgewenst voor jou alles rondom je beursdeelname, van logistiek tot het contact met een beursorganisatie, maar ook een overzichtelijke projectplanning.

bottom of page