MAATWERK

MEUBELS

VAN ONTWERP TOT...

We hebben een passie... Mooie dingen maken! En dit hebben we van ontwerp tot realisatie helemaal zelf in de hand. Voordat we aan de slag gaan met de productie ontwikkelen we een 3D model van je meubel, zodat je weet wat je kunt verwachten. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen die we in eigen werkplaats en spuiterij bewerken tot een verbluffend eindproduct.

TAFELS

Ben je op zoek naar een unieke tafel op maat en gemaakt van de materialen van jouw keuze? Wij ontwerpen en produceren tafels naar wens van onze opdrachtgevers. Hout, staal, glas of zelfs cortenstaal- of betonlook? Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben er al een keer een tafel van gemaakt. Laat je verrassen door alle mogelijkheden...

WANDMEUBELS

Zoek je net iets anders dan anders, of wil je een wandmeubel afgestemd op jouw wensen en specifieke maatvoering? Dan kunnen wij ongetwijfeld iets voor je betekenen. Met een ruime keuze aan hoogwaardige materialen en verrassende ideeën kunnen we van jouw wandmeubel een echte eyecatcher maken. Nieuwsgierig geworden? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor een uniek meubel. Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

KANTOORMEUBILAIR

Om kantoorruimte effectief te benutten en optimaal aan te sluiten bij de eisen die je stelt aan je kantoormeubilair maken we vrijwel alle meubels op maat. Onder andere bureaus, kasten en werktafels kunnen we volledig naar wens van de opdrachtgever maken. Laat je verrassen door onze ontwerpen en zie wat er mogelijk is!

KWALITEIT & MATERIAALKEUZE

Wij hechten waarde aan materiaalkeuze en vanzelfsprekend ook aan kwaliteit. Door kennis van materialen en de juiste inkoopkanalen, beschikken wij altijd over kwalitatief hoogwaardige materialen. Of het nu gaat om hout, verbindingsmaterialen of producten om de meubels af te werken. Wij zijn liefhebber van pure en natuurlijke materialen, waar mogelijk verwerken wij deze elementen graag in onze eindproducten.

LOCATIES

STANDBOUW ANTWERPEN

STANDBOUW BERLIJN

STANDBOUW BIRMINGHAM

STANDBOUW DORTMUND

STANDBOUW ESSEN

STANDBOUW HANNOVER

STANDBOUW KEULEN

STANDBOUW LONDEN

STANDBOUW LYON

STANDBOUW MADRID

STANDBOUW MILAAN

STANDBOUW MÜNCHEN

STANDBOUW NÜRNBERG

STANDBOUW PARIJS

STANDBOUW AMSTERDAM RAI

STANDBOUW GORINCHEM

STANDBOUW HARDENBERG

STANDBOUW HOUTEN EXPO

STANDBOUW NIEUWEGEIN NBC

STANDBOUW ROTTERDAM AHOY

STANDBOUW UTRECHT JAARBEURS

CONTACT

EYEOPENER PROJECTS B.V.

GRAFTERMEERSTRAAT 32

2131 AC HOOFDDORP

THE NETHERLANDS

+31 (0) 23 - 743 09 43

CONTACT@EYE-OPENER.NL

KVK  75359502

BTW  NL860252498B01

  • White Facebook Icon

© 2019 EYEOPENER-PROJECTS.NL

privacy policy - algemene voorwaarden