top of page

INTERNATIONALE

STANDBOUW

VAN A T/M Z ONTZORGEN

Wij zijn van mening dat onze klanten voorafgaand, tijdens en na afloop van beurzen en congressen moeten doen waar ze goed in zijn... En daarom doen wij dat ook... Zorgen dat jij, onze opdrachtgever, onbezorgd op pad kunt en je alleen maar hoeft te focussen op je eigen beursdoelstellingen. En bij vragen kun je altijd terecht bij je eigen projectmanager!

WIJ WETEN DE WEG

Het wiel hoef je niet opnieuw uit te vinden, want dat hebben wij al gedaan. Op vrijwel alle beurs- en evenementenlocaties in Europa zijn we al eens geweest en hebben we onze contacten. Dus wij weten de weg, dat scheelt, dan hoef je die in ieder geval niet meer zelf te verkennen...

KWALITEIT OP 1

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons absoluut op nummer 1. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je met een tevreden gevoel terugkijkt op de samenwerking tijdens ieder project. Omdat we het gehele project, van idee en ontwerp tot realisatie en oplevering, in eigen hand houden, kunnen we deze kwaliteit waarborgen.

TRANSPORT & LOGISTIEK

"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel!" En juist daarom beperken wij graag alle risico's, zeker op het gebied van transport en logistiek. Door dit volledig in eigen beheer uit te voeren kunnen we zorgen dat goederen goed verpakt en volgens planning vervoerd worden door chauffeurs met kennis van de lading. Uiteraard speelt planning en tijdige levering hierbij ook een zeer belangrijke rol.

bottom of page