INTERNATIONALE

STANDBOUW

VAN A T/M Z ONTZORGEN

Wij zijn van mening dat onze klanten voorafgaand, tijdens en na afloop van beurzen en congressen moeten doen waar ze goed in zijn... En daarom doen wij dat ook... Zorgen dat jij, onze opdrachtgever, onbezorgd op pad kunt en je alleen maar hoeft te focussen op je eigen beursdoelstellingen. En bij vragen kun je altijd terecht bij je eigen projectmanager!

WIJ WETEN DE WEG

Het wiel hoef je niet opnieuw uit te vinden, want dat hebben wij al gedaan. Op vrijwel alle beurs- en evenementenlocaties in Europa zijn we al eens geweest en hebben we onze contacten. Dus wij weten de weg, dat scheelt, dan hoef je die in ieder geval niet meer zelf te verkennen...

KWALITEIT OP 1

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons absoluut op nummer 1. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat je met een tevreden gevoel terugkijkt op de samenwerking tijdens ieder project. Omdat we het gehele project, van idee en ontwerp tot realisatie en oplevering, in eigen hand houden, kunnen we deze kwaliteit waarborgen.

TRANSPORT & LOGISTIEK

"Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel!" En juist daarom beperken wij graag alle risico's, zeker op het gebied van transport en logistiek. Door dit volledig in eigen beheer uit te voeren kunnen we zorgen dat goederen goed verpakt en volgens planning vervoerd worden door chauffeurs met kennis van de lading. Uiteraard speelt planning en tijdige levering hierbij ook een zeer belangrijke rol.

LOCATIES

STANDBOUW ANTWERPEN

STANDBOUW BERLIJN

STANDBOUW BIRMINGHAM

STANDBOUW DORTMUND

STANDBOUW ESSEN

STANDBOUW HANNOVER

STANDBOUW KEULEN

STANDBOUW LONDEN

STANDBOUW LYON

STANDBOUW MADRID

STANDBOUW MILAAN

STANDBOUW MÜNCHEN

STANDBOUW NÜRNBERG

STANDBOUW PARIJS

STANDBOUW AMSTERDAM RAI

STANDBOUW GORINCHEM

STANDBOUW HARDENBERG

STANDBOUW HOUTEN EXPO

STANDBOUW NIEUWEGEIN NBC

STANDBOUW ROTTERDAM AHOY

STANDBOUW UTRECHT JAARBEURS

CONTACT

EYEOPENER PROJECTS B.V.

GRAFTERMEERSTRAAT 32

2131 AC HOOFDDORP

THE NETHERLANDS

+31 (0) 23 - 743 09 43

CONTACT@EYE-OPENER.NL

KVK  75359502

BTW  NL860252498B01

  • White Facebook Icon

© 2019 EYEOPENER-PROJECTS.NL

privacy policy - algemene voorwaarden