top of page

INTERIORS

HORECA-INTERIEURS

Een succesvolle horecaformule draait om beleving. Vanaf het moment dat jouw gast binnenkomt moet alles kloppen, van ontvangst tot interieur en van gastvrijheid tot culinair genot. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en realiseren we een succesvol horecaconcept waarbij beleving als rode draad door het gehele proces loopt.

MAATWERK MEUBELS

Omdat geen huis of bedrijf hetzelfde is maken wij onder andere tafels, wandmeubels en kantoormeubilair volledig op maat. Het hele proces hebben wij, van ontwerp tot realisatie, zelf in huis. In onze eigen werkplaats en spuiterij verwerken we hoogwaardige materialen op vakkundige wijze tot een spectaculair eindproduct.

WINKELINTERIEURS

Bij het realiseren van een winkelinterieur moeten functionaliteit en uitstraling gecombineerd worden tot een overtuigend resultaat. Omdat veelal sprake is van intensief gebruik kiezen we voor hoogwaardige materialen die aansluiten bij de huisstijl, natuurlijk zonder de wensen van de klant en de trends van nu uit het oog te verliezen.

PRODUCT DISPLAYS

Een optimale presentatie van jouw product vraagt om een product display op maat, afgestemd op jouw wensen. Door middel van de juiste verlichting en vormgeving kunnen de eigenschappen van je product extra geaccentueerd worden. We maken de displays volledig van 3D ontwerp tot eindproduct in eigen ontwerpstudio en werkplaats.

SHOWROOMS

Hoe maak ik mijn showroom succesvol? In een showroom is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren waardoor een (potentiële) klant zich prettig voelt en overgaat tot aankoop of aanbesteding. Een geslaagde combinatie van corporate identity, verlichting en sfeerbepalende elementen zorgen voor een behaalde doelstelling. Onze interieurspecialisten adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. We maken gebruik van 3D visualisaties om een plan te kunnen presenteren.

bottom of page