top of page

INFORMATIE

OVER EYEOPENER

Opvallend en onderscheidend zijn, dat is een van de eigenschappen waar een goede beursstand of een succesvol interieur aan moet voldoen. Het moet een krachtige en creatieve vertaling zijn van waar je voor staat. Want je wilt dat jouw klant je product, dienst of merk kan beleven.

EYEOPENER bedenkt samen met jou creatieve oplossingen, welke we vertalen in unieke en veelzijdige ontwerpen. 

TEAM

We zijn benieuwd wie jij bent en wat je doet. Zullen we eens kennis maken? Je bent van harte welkom bij ons in Hoofddorp, maar we komen natuurlijk ook graag naar jou toe. Samen bekijken we dan de mogelijkheden en wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van stand- en interieurbouw of signing. Nieuwsgierig?

ACTUEEL

We proberen je, waar mogelijk, op de hoogte te houden van ontwikkelingen. Nieuws over EYEOPENER, maar ook belangrijke ontwikkelingen op het gebied van standbouw of nieuwe trends in de interieurbouw. Ook laten we graag onze klanten aan het woord of geven we je een kijkje in onze "keuken". Wil je meer weten?

VACATURES

Met grote regelmaat plaatsen wij actuele vacatures op onze website, maar er zijn natuurlijk altijd mensen die we écht niet kunnen laten lopen. Voel jij je hierdoor aangesproken? En wil je werken in een jong en dynamisch team met als absolute passie "het maken van mooie dingen"?

bottom of page