top of page

HORECA-

INTERIEURS

CONCEPTEN

Een goede horeca-beleving valt of staat met een sterke identiteit. We realiseren samen met onze opdrachtgevers een ijzersterk concept, geïnspireerd op de laatste trends en highlights in combinatie met bewezen technieken en materialen. De concurrentie op de horecamarkt en de steeds kritischer wordende consument maken het meer dan eens noodzakelijk om te kiezen voor een duidelijke uitstraling en steengoed plan.

INTERIEURONTWERP

Met een duidelijk concept voorhanden gaan we aan de slag met een 3D interieurontwerp. We nemen in een oriënterend gesprek met onze opdrachtgever de wensen door en maken aan de hand hiervan een plan. Door middel van zeer uitgebreide software kunnen we je ontwerp zo realistisch maken dat je, van vloer tot plafond en alles er tussenin, een goed beeld krijgt van jouw toekomstige horeca-interieur.

MEUBILAIR

Een niet te missen element binnen een horeca-interieur is natuurlijk het meubilair. Wij zijn dealer van diverse kwalitatief hoogwaardige merken op het gebied van (project-) meubilair. Hierdoor kunnen wij in vrijwel alle stijlen een ruim assortiment meubels aanbieden. Daarnaast wordt vrijwel iedere tafel, kast of bar speciaal op maat gemaakt door onze meubelspecialisten.

MAATWERK BARMEUBELS

In een horeca-interieur speelt in de meeste gevallen een barmeubel een zeer belangrijke rol. De uitstraling van de bar zal dan ook bepalend zijn voor de beleving en sfeer in het gehele interieur. Aangezien wij alle barmeubels geheel naar wens van de opdrachtgever maken, is vrijwel alles mogelijk. We werken met zeer veel verschillende soorten materialen en alle denkbare afwerkingen. Dit alles met als doel een waanzinnig eindresultaat én een tevreden opdrachtgever.

VERLICHTING

Belangrijk in een totaal horeca-concept is natuurlijk ook de verlichting. Door middel van een goed doordacht lichtplan, aangestuurd door een professioneel besturingssysteem, kunnen vrijwel alle momenten van de dag beschikken over hun eigen sfeerbepalende lichtprogramma. Door gebruik te maken van spanningsrails in combinatie met projectspots, aangevuld met designlampen of verrassende eyecatchers, zorgt verlichting voor de juiste uitstraling van jouw horeca-beleving.

bottom of page