top of page

COMPLETE

STANDS!

SOORTEN STANDS

Beursstands zijn er in alle soorten en afmetingen. Diverse soorten zijn onder andere een tussenstand, hoekstand, kopstand of eilandstand. Elke soort stand heeft zijn voor- en nadelen en unieke eigenschappen. Wij kijken graag samen met jou welke soort stand en locatie het meest geschikt is voor jouw doelstellingen op de beurs.

MEUBELS & ACCESSOIRES

Naast de keuze voor het soort stand en de uitstraling is ook de keuze voor meubels en accessoires een belangrijke voor een succesvol eindresultaat. Hiermee kun je de juiste beleving creëren en zorgen dat de stand een formele of juist informele sfeer ademt. Wij beschikken zelf over een ruim assortiment meubels, maar kunnen ook vanuit onze eigen ontwerpstudio en werkplaats op maat gemaakte meubels en accessoires leveren om perfect aan te sluiten bij jouw huisstijl.

VERLICHTING

Op het gebied van verlichting zijn er ook voor beursstands oneindig veel mogelijkheden. Om te beginnen al in lichttemperatuur; 2700K (warm wit), 3000K (daglicht) of zelfs 4000K (koud wit). Iedere sfeer of stijl vraagt om een lichtplan op maat, zowel qua lichttemperatuur als ook qua hoeveelheid licht. Wij maken voor ieder project een lichtplan op maat, afhankelijk van jouw wensen en specifieke kenmerken van de beursstand. We werken zowel met design- als projectverlichting om het beste resultaat neer te kunnen zetten.

EXTRA SERVICE

Afhankelijk van de afmetingen van de stand, het gebruiks- en marketingdoel en de wensen van de klant kunnen we extra services aanbieden op alle beurzen in heel Europa. Uit eigen assortiment beschikken we over alle faciliteiten voor een compleet ingerichte bergruimte, keuken of bar. Desgewenst is het ook mogelijk om ter plaatse catering en/of personeel te verzorgen.

TOTALE ONTZORGING

Om je echt te kunnen focussen op wat belangrijk is voor, tijdens of na een beurs nemen wij je graag zoveel mogelijk werk uit handen. Van ontwerp tot definitief standplan en van logistiek tot contact met beurscomplex of -organisatie. Ook op het gebied van transport en warehousing hebben wij alle faciliteiten in eigen hand.

bottom of page